Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN  WIE IS OF WORDT JOUW RIJINSTRUCTEUR?


Mijn naam is Erwin Schmitz, eigenaar en rijinstructeur van Rijschool Schmitz!

Ik ben al lang geen 18 meer maar ik weet nog als de dag van gisteren hoe graag ik mijn rijbewijs wilde halen. Mede door mijn jarenlange ervaring als trainer van volleybalteams en als docent van de volleybalclass weet ik hoe leuk het is om iemand iets aan te leren. In 2021 heb ik besloten mij om te scholen en deze passies te combineren. Ik ben de opleiding voor rijinstructeur gaan volgen en nu trotse eigenaar van mijn eigen Rijschool Schmitz.

​Met dit boeiende en afwisselende werk hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een veiliger verkeer, door nieuwe bestuurders zoveel mogelijk te leren en de door mij opgedane kennis, inzichten en ervaringen mee te geven. Maar dan wel op een leuke manier natuurlijk, want naast veiligheid staat plezier in mijn werk en humor in de auto erg hoog op mijn prioriteitenlijstje!

Vanaf april 2022 ben ik mijn eigen Rijschool in Zwolle gestart met een nieuwe lesauto, een mooie Mercedes. Deze is voorzien van alle gemakken die je mag verwachten van een lesauto.

Bekijk mijn website en mocht je nog vragen hebben, neem dan graag met mij contact op. Ik hoop jou spoedig te mogen ontmoeten om samen een mooie route uit te stippelen op weg naar jouw rijbewijs!

De rijinstructeur
De rijinstructeur